دانلود مقاله نگهداري مواد غذایی با روش پرتو دهي

دانلود مقاله نگهداري مواد غذایی با روش پرتو دهي

دانلود مقاله نگهداري مواد غذایی با روش پرتو دهي با فرمت ورد ودر 13 صفحه قابل ویرایش
قسمتی از متن مقاله
تاريخچه
در خصوص فرآيند اشعه دهي پژوهش هاي زيادي صورت گرفته و اطلاع رساني در اين زمينه به خصوص جهت نگهداري مواد غذائي براي كارشناسان لازم و مفيد مي باشد .
اشعه دهي مواد غذائي نوعي فرآيند سرد براي سالم سازي مواد غذائي محسوب مي شود .
بر اساس اتفاق نظر اعضاي سازمان غذا و كشاورزي و مجمع كدكس غذائي، سازمان بهداشت جهاني در سال 1983 استفاده از…

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *