Skip to main content

پاورپوینت کنترل کیفیت میوه و سبزیجات

پاورپوینت کنترل کیفیت میوه و سبزیجات


فرمت فایل:(powerpoint) با قابلیت ویرایش تعداد اسلایدها:۲۱ اسلاید برخی از اسلایدها: فهرست: مراحل زندگی میوه ها و سبزیجات —شاخص های بالغ شدن و بلوغ —روشهای تعیین بلوغ —اندازه گیریهای شیمیایی —اندازه گیریهای فیزیکی —اندازه گیری تغییرات ظاهری —اندازه گیری محیطی —اندازه گیری فیزیولوژیکی —انواع پوششهای خوراکی عملیات پوشش دهی اندازه گیریهای فیزیکی: ۱- اندازه گیری دانسیته یا چگالی در مرحله بلوغ Maturity وزن میـوه افـزایش مـی یابـد ولـی حجـم دیگـر افزایش نمی یابد و لذا چگالی در مرحله بلوغ با افزایش عمر بالا می رود. —۲- اندازه گیری غلظت شیره آب میوه هر چقدر میوه برسد شیره غلیظ تر توسط هیدرومتر یا غلظت سنج انجام می شود که در واقع روش فیزیکی برای اندازه گیری مواد جامد محلول است. — ۳- اندازه گیری میزان نیروی لازم برای جدا کردن دم میوه. — ۴- میزان تردی توسط دستگاه تندرومتر اندازه گیری می شود. —۵- میزان خنثی بودن که توسط دستگاه تکسترومتر یا بافت سنج —۶-سفتی بافت که توسط دستگاه فشار سنج میوه یا نفوذ سنج اندازه گیری می شود …

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *